Kunstijsbanen


ijsbaan.besteoverzicht.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kunstijsbanen
Den haag
Den haag
http://www.deuithof.nl/

Deventer
Deventer
http://www.descheg.nl/

Dordrecht
Drechtstedenhal is een overdekte schaatssport- en evenementenhal met een obstakelvrij vloeroppervlak van ca. 2800 m2
http://www.drechtstedenhal.nl/

Dronten
Kwintus nova is een volledig overdekte 400 m. wedstrijdijsbaan. voorzien van horeca- en vergaderfaciliteiten. schaatsverhuur mogelijk - ook voor schaatslessen.
http://www.kwintusnova.nl/

Den bosch
Zwemmen in het subtropische zwemparadijs paradise bay, schaatsen op artic harbor, fitness en feesten. beleef het bij sportiom!
http://www.sportiom.nl/

Breda
Of het nu gaat om vrijschaatsen, schaatslessen, een kinderfeestje, een sportief personeelsevenement, een winterse kerstborrel of een vergadering gecombineerd met schaatsen of teambuilding, de kunstijsbaan in breda verzorgd het kan allemaal! met haar 400-meterbaan en een ijsvloer van 30 x 60 meter beschikt kunstijsbaan breda over een zeer sportieve en sfeervolle ruimte. gegarandeerd een gezellig dagje uit! de kunstijsbaan met in totaal ruim 6660 m2 aan ijsoppervlakte beschikt tevens over een karakteristieke horeca, een schaatsshop en diverse kleedruimten. op een loopafstand van maximaal 3 minuten (p noord & p zuid) bevinden zich ruim 700 plaatsen om gratis te parkeren. de baan ligt aan de rand van de stad breda (noord) en is zeer makkelijk te bereiken per openbaar vervoer of auto.
http://www.optisport.nl/schaatsbaanbreda/

Alkmaar
Officiële website van: ijsbaan de meent, zwembad hoornse vaart, zwembad de hout, zwemles. sportief alkmaar begint bij het sportbedrijf het sportbedrijf alkmaar exploiteert een aantal prominente sportaccommodaties. sporters uit stad en regio komen naar alkmaar om te schaatsen op ijsbaan de meent, te zwemmen hoornse vaart, de hout) óf om één van de talloze andere sporten te beoefenen. het sportbedrijf zorgt ervoor dat het prettig, veilig en tegen een gunstig tarief plaats kan vinden. wij zijn gevestigd op sportcomplex de meent. klik op ’contact’ (boven) voor de routebeschrijving. schaatsen, voetbal, sport, handbal, sporthal, gymzaal,sportbedrijf, gemeente, basketbal, turnen, gymnastiek, huur, evenement, vereniging, instelling, zwemles, hoornse vaart, de hout, ijsbaan de meent.
http://www.sportiefalkmaar.nl/home.asp?p_id=15&pg=12

Amsterdam
Amsterdam
http://www.jaapeden.nl/

Assen
Uitgaanscentrum en evenementencentrum met oneindig veel mogelijkheden in drenthe. uitgaanscentrum de smelt te assen voor sporten tot en met grote bedrijfsfeesten.
http://www.desmelt.nl/

Eindhoven
Ijssportcentrum eindhoven
http://www.ijssportcentrum.nl/

Enschede
Euregio kunstijsbaan enschede
http://www.euregiokunstijsbaan.nl/

Leiden
Ijvl de schaatsvereniging voor jong en oud, voor recreanten, wedstrijdrijders, marathonschaatsers, etc. ook voor g-schaatsen, skeeleren, zomertrainingen etc.
http://www.ijshalleiden.nl/

Nijmegen
Nijmegen
http://www.triavium.nl/

Tilburg
Tilburg
http://www.sportbedrijftilburg.nl/

Utrecht
Schaats- en recreatiecomplex de vechtsebanen utrecht
http://www.vechtsebanen.nl/

Leeuwarden
Leeuwarden
http://www.ijshalleeuwarden.nl/

Hoorn
Optisport exploitaties is specialist in het exploiteren van sport- en leisure-accommodaties. optisport is marktleider in het ontwikkelen en beheren van sport- & leisurecentra van gemeenten op basis van een exploitatiecontract.
http://www.optisport.nl/schaatsbaanhoorn/

Groningen
Groningen
http://www.groningen.nl/kardinge/

Haarlem
Haarlem
http://www.ijsbaanhaarlem.nl/

Heerenveen
Test woorden
http://www.thialf.nl/

Zoetermeer
Silverdome zoetermeer
http://www.silverdome.nl/

Gerelateerd
  • Nog Geen
Er staan 21 links op deze pagina.
© Besteoverzicht - Privacy